pátek 21. srpna 2009

Zivot v kempu

Sice by se mohlo zdat, ze v tabore je o zabavu postarano, ale ono to neni tak horke. Vetsinou se po skonceni prace nudime.

obr.: nuda v Canadensis.


Je tu sice rada sportovist, ale ta jsou obsazena detmi a v tu dobu tam nesmite. Typickym prikladem jak to tu funguje je bazen. Plati, ze pokud tam nejsou deti, tak tam muzete. Musi tam ovsem byt plavcik, bez toho si nesmite smocit ani nohy. A ten samorejsme odchazi, kdyz odchazeji deti. Takze se motate v zakletem kruhu. Za osm tydnu jsme byli v bazenu dvakrat a poprve to bylo proto, ze jsme delali zkousky z plavani, abychom vubec mohli uvazovat o potencionalnim vyuziti bazenu. Deti odjeli minuly tyden a s nimi zmizela vetsina pravidel, takze posledni tyden jsme uz v bazenu nastesti kazdy den.

obr.: nocni plazovy volejbal. Hral se hlavne prvni tyden pred prijezdem deti.


Nektera sportoviste muzeme vyuzivat neomezene, ale samozrejme az kdyz mame vsichni po praci. Vic nez polovina support staffu konci kolem pul osme a potom se vam uz moc na tenis nebo fotbal nechce. Cim samorejme nerikam, ze jsme nikdy nehrali fotbal nebo tenis, ale mnohem mene casteji, nez by jeden cekal.

obr.: fotbal ke konci tabora uz nesel hrat, pokud jste se nechteli nechat sezrat muskama.


Vetsinou se vsichni vecer sejdou ve staff lounge (chatka jenom pro zamestnance, kam nesmi zadne deti:)), kde koukaji na nejaky film, nebo jsou na internetu. Casto to je jenom zabijeni casu, protoze nevite co delat. Prvni asi tri tydny jsme tu vsichni hrali Rock band, ale pak nekdo rozbil kytaru a hrat jen na bici neni ono.

obr.: rock band ve staff lounge.


V kine, ktere je primo v kempu se zase rozbil projektor, takze prvni promitani jsme si udelali tri dny pred koncem tabora. Vitanym povyrazenim jsou vyletu do walmartu nebo na minigolf. Do walmartu se jezdi kazdy tyden a nekdo si ani nejede neco koupit, ale proste chce vypadnout z kempoveho stereotypu a byt mimo dosah deti. Na minigolf se jelo trikrat. V kramku si koupite uzasnou zmrzlinu a potom muzete hrat minigolf, ktery je zaplaceny kempem. Walmart i minigolf jsou v Mount Pocono, kam nas kemp vozi skolnimi zlutymi autobusy.

obr.: vnitrek chatky pro muzkou cast support staffu.


Kemp se sice snazi organizovat vecerni (lepe receno nocni) aktivity jen pro staff, ale bud je prekazi mizerne pocasi nebo nezajem. Napriklad kdykoliv se mel hrat fotbal, tak byla bourka. Navic na hristi si neda vydrzet, protoze po dvou minutach mate okolo sebe hromadu debilnich musek, ktere s oblibou vletavaji do oci a usi. Ted uz je nam to ale jedno, protoze zitra odsud vypadneme a vyrazime na velkou cestu po zapadnim pobrezi.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

treba zkontrolovat:)