úterý 2. října 2007

Jsem zpátky a chci zpátky!

Po cestě dlouhé 27 hodin (od vyražení z hotelu do příjezdu domů) jsem se prospal nějakých deset hodin a začínám si třídit materiály a zpracovávat zážitky. Během pár dní se začnou objevovat první texty a fotky. Přestože zážitků je docela dost, tak uvidím, jak se mi to podaří sepsat, protože největší zážitky mám z nočních toulek po městech a to se těžko popisuje, když se vlastně nic akčního neděje. Jen tak si třeba přisednete po půlnoci k rybářům v Pusanu a užíváte si atmosféru. No ale něco sepsat zkusím. Těště se hlavně na fotky. Některé sice nejsou moc ostré, hlavně v noci, přeci jen mám foťáček na pár korun a nejsem fotograf, ale najdou se i povedené.

Návrat do Čech byl docela krušný. Stačilo mi vidět hlavní nádraží v Praze a začalo se mi stýskat. Všude (Korea i Japonsko) jsem měl pocit naprostého bezpečí a lidi byli slušní, usměvaví, hubení a krásní.

Zatím aspoň první obrazová ochutnávka a to již zmíněný noční Pusan a rybáři.

1 komentář:

jakudo řekl(a)...

Naprosto chápu. Je tady fakt o hodně menší kriminalita.
Každopádně máš pravdu. Většina zážitků se slovy nedá popsat. Noční atmosféra s rybáři, či posezení v hospůdce, kde si jídlo musíš připravit sám a u toho potkáš hafo jiných Korejců je prostě slovy asi nepopsatelná...
Jsem rád, že se Ti v Asii líbilo a těším se na fotky:)