čtvrtek 12. ledna 2012

Přistání s anděly

Protože mi to tu chcípe, tak nastal čas na další várku aktuálních fotek, takže se podíváme do národního parku Zion v létě 2010. Zion je opravdu nádherné místo, převážně tvořené pískovcovými skálami. Rok předtím jsme tam byli na jeden den, další návštěvu jsme si naplánovali na tři dny. Vyšlápli jsme si Angel´s landing, ze kterého je nejlepší výhled na místní kaňon. Další den jsme šli po druhé straně kaňonu a taky jsme si prošli známý hike korytem řeky. Teda prošel jsem si ho hlavně já, protože bráchu s Verčou to přestalo brzy bavit. Občas byla voda po pás a byla hodně kalná, takže člověk nikdy neviděl na co šlape a v jednu chvíli jsem málem utopil foťák, čehož jsem se bál nejvíc. Když se začínalo stmívat, musel jsem se vrátit.















2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já si myslim, že to tu chcípe, protože je blbost postovat 2 roky!!! staré zážitky. Čtenáři chtěj něco aktuálního...co se děje teď. Ne, co se odehrálo kdysi dávno :)

Vojta řekl(a)...

Jestli chceš něco aktuálního, tak ti sem můžu postnout kus bakalářky :) Jinak se musíš smířit se střípky z mojí dávné minulosti :)